Welcome Here

A Star Stable egy látványos online világ azoknak építve, akik szenvedélyesen szeretik a lovakat és a játékokat. Ez egy úgynevezett MMORPG, ami azt jelenti, hogy nagyon sokszereplős online szerepjáték és úgy lehet a legkönnyebben leírni, mint egy óriási szerepjátékot rengeteg játékossal, akik együtt szórakoznak online. A karakter és a ló partnerek lesznek és együtt fogják belovagolni a Star Stable hatalmas 3D-s világát. Kalandjaid közben sok más játékossal találkozhatsz és segíthettek egymásnak a Jorvikban rejlő érdekes, misztikus rejtélyekben. Ezen a honlapon megismerheted ezt a csodás és sokszínű népszerű lovas játékot; minden újdonságot, érdekességet és tudnivalót megtalálsz a honlapon.
 
 
Fórum

 
Chat box

Chat etikett: Kérlek ne hírdess. Ha ezt teszed, 24 órás tiltásra kerülsz. Ócsárolni, veszekedni a chatben nem lehet, ez akár örök tiltást is vonhat maga után. Más nevében írni nem szabad. 

 
 
 
 

Használj avatart!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lovasok
Indulás: 2013-09-18
 

Helyek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Harvest Counties

  2014.02.22. 23:02

Jarlaheim
Gótikus hangulatú kisváros, a legnagyobb város az egész játékban. Népszerű hely, hatalmas épületekkel. A várost egy kőfal veszi körül. Jorvik Stables mellett helyezkedik el, ezért eredetileg Jorvik Stables Village volt a neve.
Karakterek: Jack, Jill, Gavin, Mrs Drake
Nem állandóan elérhető karakterek: Mikulás

 

 

 

 

 

 

Jorvik Stables
A Star Shine játékból már jól ismert istálló újra itt van Herman vezetésével. Sokat kell segítened az ott élő karaktereknek. Az istállóhoz egy kisebb karám és egy nagy lovaglópálya is tartozik. Herman házába is be lehet menni.
Karakterek: Herman, Johanna, Stein

Goldenhills Valley

  2014.02.22. 22:21

Cape West Fishing Village
A kis halászfalu a térkép szélén helyezkedik el Goldenhills Valleyban. Sok móló veszi körül. Horgászni is tudsz itt, amelyért busás összeggel meg is jutalmaznak. Matrózruhát is vásárolhatsz itt.
Karakterek: Mayor Klaus, Mr Trout, Captain Brus, Mr Loop, Helmsman

 

 

 

 

 

Goldenleaf Stables
A völgy istállója. Egy szigeten helyezkedik el. Őszi hangulatú kis hely, apró karámmal és hatalmas, vörös istállóval. Homokos part veszi körül.
Karakterek: Carin, Ewa

 

 

 

 

 

Firgrove

  2014.02.22. 22:10

Firgrove Village
Gyönyörű hegyvidéki kisváros, pár bolttal, kis házzakkal és faházakkal.
Karakterek: Mr Franklin, Felicity, Mrs Packard
A környéken lévő karakterek: Andy, Minka

Valedale

  2014.02.22. 22:01

Valedale Village
Egy gyönyörű városka, tele virágokkal és rózsákkal. Az erdő közepén, tehenek legelésznek a város szélén, szinte már ide is képzeltük Hófehérkét, nem igaz?
Karakterek: Elizabeth Sunbeam, Claire
A környéken lévő karakterek: Sophie, Sonja, Birdie, Avalon

 

 

 

 

 

Valedale Lake
Itt járnak legkevesebben a játékosok, ezért ki is élvezhetjük a hely szépségét. Egy mocsár, homokos parttal, gyönyörű fahidakkal, és egy nagy vízeséssel.
Karakterek: Mr Andersson, Mrs Morse

Silverglade Vineyard

  2014.02.22. 21:56

Silverglade Equestrian Center és Silverglade Manor
A manorként emlegetett hely sokak kedvence. Ez egy borospince, gyönyörű kerttel, szőlőtőkékkel és egy hatalmas istállóval. Borospince is áll természetesen a borkedvelők rendelkezésére. 
Karakterek: Baroness, Godfrey, Judy, Carney, Tyra
A környéken lévő karakterek: Pauline
Nem állandóan elérhető karakterek: Alex, Sabine, Linda

 

 

 

 

Marley farmja
Apró farmocska, sok eladó lóval és 2 versennyel.
Karakterek: Marley

 

 

 

 

 

 

Riding Hall - a lovaglóaréna
Gyönyörű aréna két teremmel: A terem a díjugró, B terem a díjlovas részleg. 3 verseny elérhető. Itt találhatjuk meg a híres amerikai díjugró Reed Kessler karakterét is.
Karakterek: Linn, Reed Kessler

 

 

 

 

 

Björn virágoskertje
A két gondos kéz által fenntartott kert gyönyörűsége elkápráztatja a játékosokat. Sok küldetést kell elvégezni hogy segítsünk Björnéknek elkészíteni a mesékbe illő kertet.
Karakterek: Björn, Agnetha

Silverglade

  2014.02.22. 21:44

Silverglade Village
Silverglade Village egy igen népszerű kicsiny városka. Jorvik szigetének fővárosa. Sok butik, bolt, fodrászat is található itt, egy templommal a város közepén. Kellemes hely
Karakterek: Council man, Derek, Lance, Felix, Harold, Notary, Donald, Az állatorvos
Nem állandóan elérhető karakterek: Olaf

 

 

 

 

 

Steve farmja
Talán a legkedveltebb hely az egész játékban. Kellemes farm, nagy istállóval. Személy szerint a kedvenc helyszínem.
Karakterek: Steve
Nem állandóan elérhető karakterek: Justin Moorland

 

 

 

 

 

 Will malma
Will malma Steve farmjához közel helyezkedik el. Willtől lehet kérni sajtot, sőt, még versenyt is ajánl föl.
Karakterek: Will

 

 

 

 

 


Everwind Fields
A mezők egészen North Linktől Goldenhills Valley szélén keresztül Silverglade Village-ig elér. Nagy területű, ez a síksága Jorviknak. Birkanyájak és tehenek legelésznek erre.
Karakterek: Landon

 

 

 

 

 

 

Barney silója
Steve farmjához közel helyezkedik el. Hatalmas gépek dolgoznak a közelében.
Karakterek: Barney
 

Fort Pinta

  2014.02.22. 21:33

Fort Pinta
Fort Pinta egy félsziget, mely a térkép szélén, a tenger közepén helyezkedik el. Moorlandból ível át egy kőhíd. Sok bolt, disco, kávézó és fodrászat is található erre, kellemes hely. Ide is eljuthatnak nem star rider játékosok.
Karakterek: James, Security, Lótréner
A környéken lévő karakterek: Mary
Nem állandóan elérhető karakterek: Gunther, Helga, Gretchen

Moorland

  2014.02.22. 21:28

Moorland Stables
Itt kezdődik a játék. Ez egy közül azoknak a helyszíneknek amelyeket elér egy nem star rider játékos is. Justin Moorlanddal találkozol először. Sokan itt szoktak lenni a barátaikkal. 3 verseny elérhető a környékén.
Karakterek: Thomas Moorland, Jenna, May, Loretta, Tan, Josh
A környéken lévő karakterek: Mrs Holdsworth, Conrad Marsdeen
Nem állandóan elérhető karakterek: Justin Moorland, Old man Jasper

 

 

 

 

Nilmer's Highland
Ez a Moorland Stables környékén lévő hegység. Faházak, Ydris és Jester lakókocsija és a Harvest Counties-ba vezető híd található erre.
Nem állandóan elérhető karakterek: Ydris, Jester, Mr Hill szelleme

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?