Welcome Here

A Star Stable egy látványos online világ azoknak építve, akik szenvedélyesen szeretik a lovakat és a játékokat. Ez egy úgynevezett MMORPG, ami azt jelenti, hogy nagyon sokszereplős online szerepjáték és úgy lehet a legkönnyebben leírni, mint egy óriási szerepjátékot rengeteg játékossal, akik együtt szórakoznak online. A karakter és a ló partnerek lesznek és együtt fogják belovagolni a Star Stable hatalmas 3D-s világát. Kalandjaid közben sok más játékossal találkozhatsz és segíthettek egymásnak a Jorvikban rejlő érdekes, misztikus rejtélyekben. Ezen a honlapon megismerheted ezt a csodás és sokszínű népszerű lovas játékot; minden újdonságot, érdekességet és tudnivalót megtalálsz a honlapon.
 
 
Fórum

 
Chat box

Chat etikett: Kérlek ne hírdess. Ha ezt teszed, 24 órás tiltásra kerülsz. Ócsárolni, veszekedni a chatben nem lehet, ez akár örök tiltást is vonhat maga után. Más nevében írni nem szabad. 

 
 
 
 

Használj avatart!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lovasok
Indulás: 2013-09-18
 

Érdekességek

 

A csuhás lovas Star Shineból a Star Stable Online-ba
A csuhás lovas a Star Stabe Online játékban is újra megjelenik 4. és 13. szinten.

Tánc a szökőkútban
Fort Pinta Championship közben díszletként pár lány a Fort Pinta-i szökőkútban táncol.

Steve nyakában
Egy kis trükközés után akár Steve nyakába is ülhetsz :)

Repülés
Ha nekiugrasz néhány dolognak feldob a levegőbe (ezt nem kontrollálhatod), pár másodpercig repülsz aztán visszadob a földre.

Mintázás
Néhány lovat a Star Stable lófigurákról vagy más képekről mintáznak.

Lovaglás Rosie-n
Természetesen nem lehet mozogni a tehénnel, egy helyben tudsz ráülni. :)

Jorvik Stables a játékban
A Star Shine és a Star Stable sorozatból ismert Jorvik Stables a Star Stable Online-ban is megtalálható Harvest Counties-ban.

Dolgok a föld alá rejtve
Néhány dolog a föld alá van rejtve, valamit a hegyek tükrözve vannak a föld alatt. A föld alá a jobb klikk mozgatásával tekinthetsz be pár másodpercre.

Rénszarvas a játékban
Eddig minden karácsonykor lehetőséged volt lovadat rénszarvassá változtatni.

Szemkontaktus
Mikor karaktered beszél valakivel, küldetést vesz fel, vásárol, vagy akár championshipre nevez mindig a szemébe néz.

Tüzijáték
Különleges alkalmakkor (Star Stable szülinap, Halloween stb.) a készítők tüzijátékot szoktak a frissítésbe rakni amit a következő frissítésig (szerdától szerdáig) lehet vásárolni és felhasználni.

Követés és szállítás
Gyakran van olyan küldetés mikor követni vagy szállítani kell egy NJK-t (nem játszható karaktert). Olyan is gyakran van mikor egy tárgyat (hordó, deszka, láda stb.) kell szállítanod a lovad farán.

90°-os tévedés
Nagyon ritkán fordul elő ez a hiba de nagyon vicces :)

Mozgásképtelenség
Gyakran szorulunk be dolgokba és nem tudunk kiszabadulni, de ha sokáig forgolódunk sikerül kiszabadulnunk egy rövid időn belül.

Magyar póló
Elérhető a játékban magyar póló is, amit a G.E.D. boltjában Moorlandnál kb. 4000 Jorvik Shillingért tudsz megvásárolni.

Star Rider nélkül Valedaleben
Egy hibával star rider nélkül is el lehetett jutni Valedalebe, de mivel kijavították már nem tudsz eljutni ide Star Rider nélkül.

Ugratás tanulása Justintól
6-os szinten tanulsz meg Star Riderként ugrani Justin Moorlandtől Steve farmján. 

Meteor az erdőben
Meteor a Star Shine Legacy 2. részéből Lindával együtt szerepel a Star Stable Onlineban.

Zombi Tin-Can
Tin-Can a Star Shine Legacy 4. részéből átszinezett és sima változatban is elérhető a Star Stable Onlineban.

Ügető Starshine Greendaleben
Starshine a Starshine Legacy 1.-ből is megtalálható a játékban: Greendaleben üget és vágtat Lisa után kutatva.

Grafika
Sok grafikai hiba elérhető a játékban.

Béta verzió
Íme a Star Stable Online leges-legelső próbaverziója.

Test Riderek
Először csak Test Riderek próbálhatták ki a játékot. Itt teljesen mások voltak a karakterek, a lovak, a helyek és az egész játék is. A képen Silverglade Village látható.

Riding Hall tetején
Fel lehet jutni a Silverglade Equestrian Center közelében lévő lovaglóaréna, a Riding hall tetejére. Tipp: Hogyan juss föl a Riding Hall tetejére

Búcsúzó paci
13-as szinten lesz egy küldetésed, amelyben bezárják a lovad egy dobozba az utazáshoz a Dark Coreba, és mielőtt zárulnak a kapuk integet neked :)

Pandória kapuja
A Star Shine 3-ból ismert Pandória kapuja a Star Stable Onlineban is megjelenik.

A Star Stable honlapja régen.

A Fashion Barn tavasszal
Márciusban még csak így lehetett látni a Fashion Barnt Silverglade Villageben ami azóta már megnyílt.

My Stable
Néha pár másodpercre így marad a My Stable aminek falai hiányában csak a karakterkészítés képeit láthatjuk a háttérben.

A pónik
A pónik lassabbak mint nagyobb termetű társaik. Olvass bővebben a pónikról!

Halloweeni verseny
Halloween alkalmából egy különleges ünnepi tökgyűjtő versenyt lehetett megcsinálni a Silverglade Castle alagsorában.

"Vadlovak mindenhol!"
Könnyedén eltünthető lovasunk a lóról, ennek eredménye egy vadló égbe meredő szárral, csak egy kicsit kell belebütykölni a datába :)  Tipp: Hogyan legyen vadlovad

Itatás
Mikor a lovadat itatod olyan mintha "kiszívná" a vödörből a vizet.

Narancs
Mikor narancsot vagy almát adsz a lovadnak szivecskék szállingóznak a feje körül.

"Lórendező"
Van egy olyan funkció a My Stable-edben amely automatikusan elrendezi a lovaid, ingyen.

 

Vissza | Lap tetejére | Előre starstableblog.gportal.hu (C)

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?